Златка Райкова и Джийзъса семейно на море (Снимки + колко е пораснал Благо-младши)

Златка Райкова и Джийзъса семейно на море (Снимки + колко е пораснал Благо-младши)
2.25 (45%) 4 votes

Синът на плеймейтката и футболиста днес става на 10 месеца, Благо-младши е на първото си море

Златка Райкова и Благой Георгиев показаха много снимки от почивката си на българското море. Те са заедно с малкия си син, който точно днес навършва десет месеца.

На един от кадрите младата майка е показала първородното си чедо как плува в басейна на луксозния хотел, в който са отседнали. Мъникът е снабден с пояс, надуваема жилетка и шапка на главата срещу слънчевите лъчи, а коментарът на Златка е: „Съвършената любов!”

Блахо-младши в басейна
Снимка: Инстаграм

На друго фото можем да видими Джуниър как се забавлява на една от количките, които са любими на децата и вече може да стои прав, за съжаление обаче Райкова все още не показва лицето на сина си.

Златка Райкова и Благо-младши
Снимка: Инстаграм

Благой Георгиев също публикува доста снимки на четвъртия си наследник. На тях се вижда колко грижовен баща е бившият футболист.

Грижовният татко с децата на море
Снимки: Инстаграм

На друго фото в профила на Джийзъса може да го видим на плажа заедно с Благо-младши, който носи на ръце в компанията на другите си две деца. Които са заедно с баща си и мащехата си на море и се радват на малкото си братче.

Да припомним, че ексфутболистът има момиче и момче от гимнастичката Христина Витанова и още едно дете Елай от рускинята Есмер Омерова, което остана да живее с майка си в Русия, предават от life.dir.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар