Златка Райкова в истерия заради Боби Ръгбиста (Моделката не спира да реве заради аферата си)

Гласувайте за статията

Златка Райкова истеряса, влизането на Боби Ръгбиста я изкара извън контрол

Златка Райкова поучи удар под кръста след като БИГ Брадър вкара в Къщата Боби Ръгбста. Плеймейтката не очакваше да й забият такъв нож в гърба като въвлякоха бившия й любовник и настояща половинка на Никита в играта.

Райкова се вкамени след появата на грамадния плейбой. В момента Русата фурия миеше чинии на мивката и така неистово ги затърка сякаш цял живот само това е правила. Плеймейтката даже не погледна бившето си гадже. За която твърдеше, че не си го спомня.

Снимка: kliuki.net

Стресиран бе и Цецо Андреев  от Боби. Но по-късно вечерта двамата успяха да си изгладят отношенията. Ледовете между Никита и гримьора бързо се стопиха. И в Къщата настана голяма веселба. Съквартирантите пяха и танцуваха до насита. Докато в спалнята на Благо и Златка цари тягостна тишина.

Снимка: kliuki.net

Двамата влюбени се оттеглиха в покоите си и оставиха останалите да се забавляват в добро настроение. Което обзе цялата Къща.

Но вечерта за Русата Златка никак не е весела. Цялото напрежение и конфликтите от седмицата я изнервиха до краен предел. А върхът на сладоледа се оказа Боби. Което предизвика истерия в емоционалната блондинка.

Снимка: kliuki.net

Тя сънува страшен кошмар вследствие на прекалените си емоции. Сънят предизвика сълзите на плеймейтката посред нощ. Която се разрева с глас. А сънения Благо едва успя да я успокои като я взе в обятията си и прошепна: „Това е сън, маци, сън е това, спокойно”!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар