Златка Райкова изритала Благо заради дългове (Непрокопсаникът профукал 1 млн на комар – Подробности)

Бившият футболист се оказа пълен непрокопсаник и боклук, видя kliuki.net

Златка Райкова най-сетне се убеди, че се е хванала с най-големия боклук сред родните плейбои. Освен, че Благо редовно й слагаше рога през последните години той е загубил най-малко 1 милион заради страстта за лесни печалби.

Заради зависимостта си към хазарт бившият татуиран футболист затънал в дългове, а самата Златка Райкова към днешна дата твърди, че по-голям боклук от него не е срещала и побързала да му бие шута.

Драмата на Джизъса започва след като бе изгонен от Русия от единствената си законна съпруга Есмер. Естествено пак заради няколко изневери тя му би пръта и го натири само с 2 куфара дрехи.

Прибрал се в България гол като пушка футболистът се надяваше да си намери друг отбор, но заради гуляите по нощните заведения той загуби спорна форма и никой не го взе.

По това време все още вървежния  мачо започва да залага на комар. За негово щастие Златка Райкова му се връзва на чалъмите и след известно време се влюбва в него и двамата заживяват заедно.

Плеймейтката съжалява, че е роди дете от такъв непрокопсаник
Снимка: Инстаграм

От тяхната връзка се ражда сина им Благой, който е кръстен на татко си и е негово 4-то дете. Но Благо Джизъса няма сериозен бизнес и с каквото се хване е пълен провал. Половинката му отначало проявява разбиране и сама започва да издържа семейството. Но и нейните приходи не могат да покрият харчовете за луксозен живот, екскурзии по света, купони и комар.

Освен всичко това, къщата, в която се нанесоха да живеят в „Горна Баня” е купена на кредит. Непрокопсаникът затъва с непогасени вноски  по заема. А и не може да плаща дори разходите за ток, вода и други.

Семейството е принудено да напусне, след като търпеливата фирма, отпуснала кредита си взема имота през 2018 г. Изнасят се в апартамент под наем, а палатът, с който се хвалеха е обявен за продажба за 700 хиляди евро. Купувач се намира, но парите не могат да покрият дълговете на потъналия до гуша Благой. И той отново е погнат от кредиторите.

Уж обещава да си погаси дълговете, но както се сещате не плаща нито лев. Преди няколко месеца се стигнало до съдия изпълнител и се говори, че като длъжници били провлечени и неговите родители. И ако не се разплатят и тяхната къща ще бъде обявена за продан.

Запознати коментират, че Златка е отвратена от бившия си и дори съжалява, че има дете от него.

Източник: Уикенд

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.