Златка Райкова издаде Преслава в „Папараци“: Наистина е бременна от Павел!

Златка Райкова издаде Преслава в „Папараци“: Наистина е бременна от Павел!
2.33 (46.67%) 3 votes

Златка Райкова издаде Преслава, че наистина е бременна

Златка Райкова потвърди клюката на 2017. Преслава наистина е бременна от гаджето си Павел. Венета Райкова постави горещия въпрос за дебат пред приятелките си на Нова година, а Златка Райкова първа издаде новината. „Напълно е възможно. Павел имаше дете и от друга жени преди мен. Нищо чудно и Преслава да е бременна. Ако интуицията ми не ме лъже, много е вероятно да е бременна“, заяви с многозначителна усмивка Златка.

С което разби всякакви съмнения, че не знае истината по този случай.

Що се отнася до другите звезди, Кали също смята, че колежката й чака бебе. Тя обаче се постара да запази дискретност по темата и да не говори прекалено много по този въпрос.

Антония Петрова от своя страна пък заяви, че според нея певицата не е бременна. „Успокоила се е малко, напълняла е и хайде – бременна. Много мразя, когато за мен започнат да пишат така“, заяви миската.

Като цяло партито на Венета Райкова се превърна в наистина гореща тема. Водещата успя да накара всяка една от изпълнителките и миските да издаде и нещо от личния си живот. Дамите си говориха открито за доста тежки моменти, освен да обсъждат клюките от светския живот.

Не само Преслава, но и другите дами бяха обсъждани, както и техните преживявания. Ася Капчикова сподели, че за малко не е станала обект на насилие, след като неразумно е отишла в дома на свой ухажор, без намерение да прекара вечерта с него. Алисия пък бе категорична, че парира още в зародиш подобни предложения. А също и всякакви оферти да й плащат за компания от интимен характер. \

Преслава наистина е бременна, Златка Райкова я издаде!

Преслава наистина е бременна, Златка Райкова я издаде!

„Подобни оферти парирам още в зародиш“, призна Алисия. Единствената, която призна, че е имала такива е Ася Капчикова, но твърдо отрече да й са й предлагали конкретни суми, за да си легне с някого.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар