Златка Райкова заряза сина си, глези се с новия в Истанбул (Моделката се теши след изневярата на Благой с богат арменец)

Златка Райкова е заминала с новия си мъж за Истанбул и ще изкара няколко дни в турския мегаполис, узна Kliuki.net.

Актуалният любовник на блондинката е 27-годишен арменец. Смуглият младеж не е популярен в публичното пространство, но пък е много вървежен сред плеймейтките.

Запознати издават, че Райкова била силно разстроена след раздялата с Благой Георгиев -Джизъса, но лека-полека започвала да се съвзема. Набожният футболист се е покрил на остров Бали с поредната любовница. Говори се, че момичето е милионерска щерка – родителите й въртели хотели във Велинград. Татуираният плейбой за пореден път се е уредил с готина мацка, но едва ли и с нея ще изтрае дълго, прогнозират хора от обкръжението му.

златка райкова нов
Снимка: Инстаграм

Слабият ангел на Благо не устоял пред прелестите на знойната хубавица и след кратко ухажване се озовал в леглото й. Майката на най-малкия му син случайно открила пикантни съобщения в телефона му и го изритала с гръм и трясък от семейното им жилище. Тъй като апартаментът се водел на нейно име, тя го изхвърлила на улицата с два куфара дрехи.

Доскоро Златка твърдеше, че семейният живот с Джизъса много я е променил, но след раздялата им се е върнала към старите навица. Свидетели издават, че от известно време тя редовно обикаляла нощните заведения с младия аременец и се отдавала на алкохолни запои и други пороци. Не е ясно кой гледа 2-годишния й син Благо-младши през това време, но вероятно е поверен на грижите на баби или детегледачки.

Блондинката дори не се старае да крие новия си мъж и вече няколкото пъти пуска снимки с него в мрежата. От кадрите се вижда, че той доста прилича на Георгиев – мургав е, има изкуствени зъби, но пък няма чак толкова татуировки като бившия футболист. Шушука се, че в миналото е поддържал отношения и с Моника Валериева, но тя го отрязала и затова се прехвърлил към Златка. Заможният младеж предпочитал да излиза с по-възрастни от него жени. Райкова е с почи десетилетие по-стара от него.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.