Златка Райкова забременяла в Дубай? (Двамата с Благой сами се издадоха – Вижте)

Златка Райкова забременяла в Дубай? (Двамата с Благой сами се издадоха – Вижте)
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова този път май наистина е бременна, с Благой се скриха от приятелите си

Златка Райкова и Благой Георгиев си подариха романтично пътешествие до Дубай. Тази изненада дошла от страна на футболиста, който навръх Коледа й предложи брак.

Двойката се върна от емирството преди седмица и веднага отпрашиха към Банско за още няколко дни релакс. Все повече избягват приятелския си кръг и предпочитат да бъдат насаме. Райкова вече не си качва толкова снимки с близкия си приятел Цецо Андреев, което породи спекулации, че нещо са се скарали след участието им във „ВИП Брадър“.

Златка Райкова бременна

Снимка: Фейсбук

От близки до плеймейтката и футболиста научихме, че май тази година ще се роди още една звездно бебе. Техни приятели виждат промяна в тях и на няколко пъти подхвърлили като на шега, че през следващите девет месеца Златка рязко ще напълнее. От ехидните усмивки на влюбените, техните приятели останали с впечатление, че с шегите си са уцелили право в десятката.

Все по-упорито се шушука, че Златка и Благо да заченали първото си дете. От суеверие обаче тя все още не е казала на никого, макар да е загатнала на най-близките си. Красивата блондинка е едва в началото на своята бременност и все още не иска да го оповестява на всеослушание.

Златка мечтае да има момиче, което да кръсти на своята майка Виктория. За Благо това ще бъде четвърти наследник, след като има две деца с първата си жена Христина и едно с екзотичната Есмер. През следващите няколко месеца ще си проличи дали в утробата на Златка расте човешки живот или е отново фалшива тревога, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар