Златка Райкова втрещи с провокации на сватбата на Гущерови (+ Още снимки на скандални изцепки)

Гласувайте за статията

Златка Райкова за малко да засенчи булката, моделката лъсна с провокативен и разголен тоалет

Златка Райкова се появи на сватбата на Светлана и Гущеров с най-провокативния тоалет, който сме виждали.

Роклята на моделката едва удържаше женските й прелести. Които напираха да изскочат навън.

Снимка: Фейсбук

Райкова най-изненадващо пристигна сама на партито на семейство Гущерови по случай сключването на техния брак. Силиконовата  красавица слезе от супер тузарския си джип и пое към балната зала на хотел Шератон където щеше да се състои тържеството.

От годеникът й Георги Валентинов нямаше й следа. Говори се, че двойката има проблеми и до брак няма да се стигне, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Блондинката успя да сащиса минувачите с ефирната си рокля. Едрият й бюст напираше да излезе из под огромното деколте. А цепката на тоалета, която бе чак до пъпа успя да разкрие много повече от плътта на моделката, отколкото е прилично.  По-скоро бе неприлично да демонстрираш на улицата преливащите си женски прелести.

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

С визията си Русата Златка привлече към себе си куп похотливи погледи. А когато правеше крачки любопитковиците успяха да се насладят на дантеленото й бельо. Което се подаваше из под огромната цепка. Те цъкаха с уста и не можеха да повярват на късмета си да видят красавицата толкова разголена по сред бял ден.

На купона Златка Райкова успя да сложи в малкия си джоб и Моника Валериева. Която от прекален стремеж да се разголи и изтъкне бе забравила за белега си от смяната на стария с нов силикон. И го показа без да иска.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар