Златка Райкова вече планира второ бебе (Вижте как се обяснява в стихове на Благой)

Гласувайте за статията

Златка Райкова вече се замисля за второ бебе от Благой, а още не е родила първото

Още преди да роди първото се дете, Златка Райкова вече се замисля за второ. Тя и бившият футболист Благой Георгиев ще станат родители през есента, а от няколко дни са и новодомци.

Влюбените са се нанесли в апартамента на плеймейтката в село Иваняне край София. Тя купи имота още с парите от „Като две капки вода”, в което участва миналата година.

Обзаведе го с хонорара от „ВИП Брадър”, а папараци заснеха скъпи мебели и аксесоари, които работници внасяха в затворения комплекс. Райкова усилено рекламира новия си дом, при това все в рими, за което се надяваме да получава и отстъпка от цената му.

Златка Райкова и Благой Георгиев

Снимка: Инстаграм

Още преди година тя публикува стихотворение с несръчни рими, за да покаже отличното му местоположение. Тогава още не бе гадже на Благо и бе с руса коса, заради което римите редяха:”Златните ми коси из софийските ВИП покрайнини”.

Днес плеймейтката е с черна коса, но явно рефренът се повтаря, защото Злати пусна второ стихче: „Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди”, въпреки че на снимката вече е брюнетка.

Благо сподели същия пост, от който става ясно, че домът им е достатъчно широк, за да приюти не само трима души, но и четирима. „Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима”, пише стихоплетката Райкова, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар