Златка се ОБИДИ: Не съм развела Миро!

Гласувайте за статията

Плеймейтката заяви, че няма нищо общо с развода на Миро

Златка Димитрова проговори за развода на гаджето си Миро. Красавицата заяви, че мъжът й вече официално е разведен, но не заради нея. Тя категорично се разграничи от мненията, че е разтури къща. И сподели, че отношенията на гаджето й с жена му са проблеми дълго преди тя да го срещне.

Златка проговори за развода на Миро

Златка проговори за развода на Миро

„Не съм ги разделила с жена му. Този брак не върви от много време насам, а не откакто аз съм с Мирослав.“, твърди плеймейтката. Още преди официално да се събере с половинката си тя непрекъснато провокираше съпругата му с постове във Фейсбук.

След финала на „ВИП Брадър“ двойката дори се събра да живее заедно, а Златка споделя, че е невероятно щастлива. В началото дори не предполагала, че любимият й има жена и семейство. И въпреки това останала с него.

Близо месец двамата излизали преди Златка да разбере, че Миро е със статут обвързан. Бизнесменът имал 9-годишен син, но отдавна се канел да се раздели със съпругата си, пишат от megalife.bg.

„По-важното за мен е, че той направи първата крачка. Приятелите му всъщност познават мен, а не жена му“, коментира още Златка. Тя сподели, че не познава сина на приятеля си, нито жена му, но няма нищо против да се съберат и да се запознае с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар