Защо Златка плака на рождения ден на Багата? (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Плейметката се разстрои от вълнение и от спомени за миналото

 

Докато всички празнуваха рожден ден, този на Багата, Черната Златка изпадна в умиление и се разстрои много. По лицето й започнаха да се стичат сълзи, но за да не покаже слабостта си пред останалите, плейметката се оттегли в спалнята за известно време.

Злати се просълзи и не издържа на вълнението

Злати се просълзи и не издържа на вълнението

Дружното: „Честит рожден ден!”, което изпяха съквартирантите на английски разчувства много силиконката и тя не издържа на вълнението, пише mamita-bg.com. Тя не успя да се овладее и точно за наздравиците по повод празника на боеца липсваше в стаята. Минути по-късно Кристина Патрашкова държа реч с мили пожелания към Благой от името на звездните участници.

Къци подари на Багата уроци по китара

Къци подари на Багата уроци по китара

Тогава Злати отново се появи за малко, но сърцето й беше прободено окончателно, когато изненадващо за останалите, Багата стана и реши, че той също има какво да каже. Той поздрави семейството си и приятелката си, като подчерта колко много ги обича и благодари на всички свои приятели, фенове, на докторите от „Пирогов” за цялата подкрепа и вярата, която са имали внего от нападението му до излизането му от кома. При тези думи, Злати отново се натъжи и не остана на масата при другите. Тя се отдаде на сантиментални спомени и трудно можеше да скрие, че още мисли с трепет за Багата, а особено в такива моменти знаем, че липсата и копнежа по обичания мъж е още по-осезателна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар