Златка НАПУСКА ВИП Брадър заради влизането на Любина!

От ВИП Брадър все още пазят в тайна кой ще е следващият участник в риалити шоуто, а именно Любина на Багата

Златка Димитрова
Златка Димитрова постоянно разгорещява камерите

Златка Димитрова няма да издържи и секунда в Къщата на ВИП Брадър, ако Любина на Багата влезе. В това са убедени близки до плеймейтката, които пред Kliuki.net не скриха притесненията си как плеймейтката ще реагира на присъствието на Любина.

От ВИП Брадър все още пазят в тайна кой ще е следващият участник в риалити шоуто, но запознати твърдят, че това със сигурност ще е гаджето на Благой Иванов.

Както Kliuki.net писа, видео с разговора между Багата и приятелката му разкри, че двамата крият нещо, а именно предстоящото й влизане в Къщата.

Ако това се случи обаче, припадъкът на Златка ще й се стори, като убождане по пръста в сравнение с емоциите, които й предстоят. Нервите на плеймейтката няма да издържат, още повече че Любина е наясно с чувствата на Златка към Багата.

Нищо чудно и да станем свидетели на първия женски бой в историята на Биг Брадър – между Златка и Любина. Дано не се стигне дотам, защото, ако са верни слуховете за бременността на гаджето на Багата, ще стане лошо.

„Златка ще напусне по собствено желание още щом разбере, че Любина влиза. В момента тя не знае, иначе отдавна да си е изнесла багажа”, разказват близки до плеймейтката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.