март 29, 2024

Златка най-сетне проговори за Благо: Не се изненадах от изневярата му! (+ Карен гледа сина им)

https://kliuki.net/skandali/zlatka-nay-setne-progovori-za-blago-ne-se-iznenadah-ot-iznevyarata-mu-karen-gleda-sina-im/166368 Kliuki.net
Златка най-сетне проговори за Благо: Не се изненадах от изневярата му! (+ Карен гледа сина им)

Златка Райкова проговори за раздялата си с Благой Георгиев и изневерите му за първи път, откакто не са заедно. Плеймейтката досега дискретно мълчеше и отказваше интервюта именно защото не желаеше да коментира случилото се между нея и бащата на 3-годишния й син.

Русата фурия уточни, че досега е мълчала, защото не е искала да си прави пиар с раздялата на семейството им. „Аз имам най-прекрасното нещо на света (Благой-младши – б.а.). Някои хора и 10 да направят, няма да знаят какво е“, обясни Златка пред феновете си в Инстаграм, вероятно визирайки Благо и 5-те му деца.

Попитана как възприема изневярата на ексфутболиста и факта, че планира сватба и чака пето дете, Русата Златка отговаря недвусмислено: „Нищо ново! Някой да не би да се е изненадал“.

Самата тя има сериозна връзка с арменеца Карен Хачатрян, който очевидно добре се грижи за малкия Блажко. В подкрепа на тези твърдения, моделката публикува кратко клипче, в което Карен и малчуганът си играят и детето видимо е щастливо. Златка не крие, че двамата се разбират много добре и арменецът е много грижовен към сина й.

На въпроса мисли ли за второ дете, Златка отговаря: „Защо не“, без да потвърждава слуховете, че вече е бременна.