ЕКСКЛУЗИВНО! Виж Златка като малка (ФОТО)

Гласувайте за статията

Детска снимка на плеймейтката взриви социалните мрежи

Направо няма да я познаете. Толкова е сладка! Плеймейтката Златка Димитрова сподели с феновете си своя ретро снимка, на която е едва на една годинка. На нея бъдещото изкушение за мъжете е толкова сладка и чаровна, че умили феновете си.

Златка като малка

Златка като малка

Покрай плановете да стане майка Злати се разнежи и реши да сподели детските си снимки. Малката сладурана е толкова сладка и симпатична, че едва ли някой би предположил, че ще се превърне в мокър сън за хиляди мъже.

„Сладурка“, „Леле каква си сладка“, пишат удивени почитатели на Златка. Много от тях обаче не можаха да познаят в днешната фатална красавица, малкото бебе с голяма торта.

„Леле колко си се променила“, пишат те и допълват, че само по големите очи и устните могат да познаят плеймейтката. Която доста пъти ляга под ножа, за да промени визията си. Други с умиление коментират, че малката Златка е толкова сладка и вероятно дъщеря й един ще прилича на нея. Не е тайна, че плеймейтката си умира да стане майка и много се надява скоро да съобщи на феновете си, че мечтата й е на път да се сбъдне. А може би вече е бременна?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар