ГНУСНО! Златка чисти МАЗОЛИТЕ на Фънки! (КОФТИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова се хвана да чопли краката на Фънки от болезнените му мазоли, докато музикантът крещеше на умряло

Златка

Златка чисти мазоли

ВИП съквартирантите толкова свикнаха да живеят един с друг, че вече не се гнусят от нищо. Звездите стигнаха дотам, че да си чистят мазолите един на друг.

Днес, например, Златка Димитрова се хвана да чопли краката на Фънки. След като цял ден музикантът едва стъпваше и накуцваше заради раната, брюнетката реши да се притече на жертвоготовна помощ.

Плеймейтката сложи ръкавица на едната си ръка, уж за да е по-хигиенично, но така или иначе, другата й ръка си остана гола. Така, с една топлийка Злати чистеше големия мазол от десния крак на Фънки, без дори за миг да се погнуси.

За разлика от нея, Фънки издаваше звуци като на заклано агне. Той викаше колкото му глас държи, докато Златка се грижеше за комфорта на ходилата му.

Снимки от „геройството” на Златка бяха публикувани на сайта на ВИП Брадър и предизвикаха вълна от възмутителни коментари. „Как може да пускат такива снимки!? Да гледаме как чоплят гнусните мазоли по краката им?! Толкова ли няма какво друго да излъчат”, мърморят фенове на риалити формата.

В крайна сметка, макар и звезди, очевидно на родните ВИП-ове нищо човешко не им е чуждо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар