Ето кой съблече Златка за първи път (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова е винаги готова веднага да разкопчее блузката

 

Черната Златка тръгна от тук и сега може да се прави на момиче с ценности, но не може да излъже по-паметливите. Бъдещата „ВИП Брадър” звезда заголи естествените си по онова време форми пред цяла България при това без да й е нужно много да я убеждават.

Злати няма търпение да ни покаже какво има под блузката

Тогава тя участва в реалити шоуто на Слави „Бягство към победата” и освен, че се отличи с неповторим „интелект”, доказа на всички колко е лесна. Браво! Вокалът на Дългия Борис Солтарийски подхвърли на шега нещо за събличане и Злати побърза да му докаже,че тя е първа в това. Истинска палавница.

Малко по-късно това й донесе доста позитиви и тя стана известна като плейметка. И преди силикона Златка имаше какво да покаже и въобще не се замисли нито за миг дали да го направи. Отривисто и сръчно разкопча ципчето на горнището си и разлюля красивите си природни дадености. После не спря да се смее глупаво и май тя самата най-вече си се радваше на свършеното.

А после изпадна в бурна радост от свършеното

А после изпадна в бурна радост от свършеното

Какво й стана, дали беше учудена от себе си или гледаше реакцията на ококорените мъже наоколо, не можем да сме сигурни.

Е, това не й помогна да спечели предаването, но пък популярността й в този момент внезапно се увеличи стократно. Сега Златка ни убеждава, че е сериозна, иска семейство и по всяка вероятност е загърбила подобни изцепки. Или пък не?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар