РАЗПАСАНА! Златка щедро се раздаде от ефира (ФОТО)

Гласувайте за статията

Черната Златка сме я виждали в какви ли не горещи изпълнения, но закачките й във „ВИП Брадър” не дават мира на съквартирантите

 

Късите дънкови панталонки на Златка отново разкриха щедра гледка към…нейните подробности. Плейметката или напълно забрави за камерите в Къщата, или има хитра стратегия. Тъй като тя е една от красавиците в шоуто, спокойно може да си го позволи, но все пак нека има граница, зоват по-консервативни зрители.

Златното момиче съвсем забрави за камерите

На мнозина никак не се нравят умелите й и уж разсеяни махове с крака, а палавницата не изглежда въобще притеснена на фона на жлъчните коментари в мрежата. Ще я запомним така! Седнала на диванчето небрежно и разкикерила се като…тук ще спестим определенията на потребителите, които я наричат как ли не.

Явно буйният характер на брюнетката винаги ще върви в синхрон с подобни компроматни пози, а тя нека ни разправя, че вече е сложила край на горещите изпълнения без дрехи.

Все пак виждали сме я как ли не, няма как да ни трогне особено, защото неведнъж аудиторията е имала възможност да се наслади на даденостите й преди и след силикона. Да не забравя обаче, че реалити предаването се следи от хиляди българи, а не всеки от тях приема безрезервно изцепките й, които по-прилягат на жена без никакъв морал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар