Златка Димитрова шокира с неглиже визия (Вижте как обикаля софийските улици)

Златка Димитрова лъсна неглиже, моделката обикаля улиците без прическа и лъскава визия

Златка Димитрова, която е смятана за модна икона не винаги е с лъскава визия. С каквато сме свикнали да я виждаме по снимките, с които се хвали в социалната мрежа.

Черната Златка бе засечена да се разхожда по софийските улици в съвсем неглиже вид. Тя се бе барнала с раздърпани и разкъсани дънки. Които бе комбинирала с розов размъкнат  пуовер и високи токчета в същия цвят.Бе без прическа и дори някои я нарекоха леко разчорлена сякаш бе недоспала.

Снимка: hotarena.net

Златка смая с визията си случайните минувачи, които едва успяха да я разпознаят. Тъй като са свикнали да я виждат с перфектна визия. Която сега определиха като неузнаваема, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Явно, че през времето когато не е на червения килим Злати обича да й е удобно. Залага на дрехи, с които ще се чувства добре. Но все пак трябва да отбележим, че следва последните модни тенденции и си избира актуални неща. Които за всекидневието й вършат отлична работа.

Новата визия на плеймейтката не бе одобрена от мнозина и не си спечели харесвания. Нито пък се появиха коментари, които да я насърчат. Младата майка винаги прави по-голямо впечатление когато се покаже с по-секси дрехи. Демонстрирайки перфектните си форми на изваяното си тяло, които под провисналите дрехи не се открояват.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.