Златка Димитрова трогна Миро с честитка за ЧРД (Какво му пожела)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова трогна Миро с честитка за ЧРД, вижте какво му пожела

Златка Димитрова трогна Миро с честитка за ЧРД. Изпълнителката сподели в социалната мрежа емоционално послание, в което изрази цялата любов към мъжа на живота си.

„Днес моята половинка Миро празнува рожден ден. Честит празник, любими! Бъди здрав, ние ще се грижим да си щастлив! Знам, че си достатъчно упорит, за да постигнеш всичко, което искаш. Аз ще бъда просто жената, която ще се радва на успехите ти и ще те посреща с целувка след всяка малка победа.“, написа Злати на стената му социалната мрежа.

Миската в момента е в Созопол, където се радва на грижите и вниманието на семейството си. Освен това тя е изключително щастлива от предстоящото раждане на първото й дете.

Освен посланието, което трогна млади и стари, Злати не пропусна да сподели и колаж със снимки. Няма съмнение, че моделката обожава половинката си, а и той самият изглежда готов на всичко за нея.

Неговите приятели също споделиха честитката на Златка Димитрова и му пожелаха безброй прекрасни неща. А не бяха малко и тези, които се канят да празнуват с тях по време на личния му празник.

Колкото и прекрасно да е семейното щастие на Златка, тя си призна, че има и тъмна сянка в живота й, която малко или много я тревожи. И това е неприемането на връзката й с Миро, от майка му. Бъдещата майка откровено сподели, че е разочарована от своята свекърва и си дава сметка, че тя няма да поиска да види второто си внуче. А дори и да пожелае, самата тя няма намерение да й позволи подобна среща.

Златка Димитрова с емоционално послание за ЧРД на Миро

Златка Димитрова с емоционално послание за ЧРД на Миро

„Тя е много ожесточена жена, която ни причини много болка. Нямам свекърва, просто не съществува за мен“, сподели още Златка Димитрова. При все това, не крие, че най-голямата й радост би била, да има щастливо и сплотено семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар