Златка Димитрова с татус в чест на новия си (Вижте как му се обясни в любов)

Златка Димитрова с татус в чест на новия си (Вижте как му се обясни в любов)
3.5 (70%) 2 votes

Златка Димитрова се обясни с татус в любов на новия си

Златка Димитрова се татуира в чест на новия си любовник. Плеймейтката вече може да конкурира Благо Джийзъса с рисунки по тялото си, а новата й такава е вдъхновена от връзката й с новия й.

Въпреки че тялото й е нашарено максимално, тя си направи нова татуировка с надпис „любов“. Явно придобивката е в чест на на бургаския бизнесмен Галин Гочев, който не крие връзката си със Злати. Тя се раздели с бащата на детето си Миро преди броени месеци и се пренесе трайно край морето, където е направена и татуировката.

Животът по Черноморието обаче не е само купон за Димитрова. Тя избесня заради неприятна случка на паркинг в Приморско. Бургазлийката е възмутена от пияния охранител, който освен, че й е взел повече пари за спряното возило, ами и дал някаква хартийка вместо касов бон. Постът й бе съпроводен от два хаштаха – #БайГаньо и #ТъпНародСлабаДържава, предават от Hotnews.bg.

Златка Димитрова

Снимка: Фейсбук

Ето какво точно написа Димитрова в социалната мрежа:

„Приморско. Паркинг. Идва мъж на възраст около 50 години, видимо пият тотално и започва на висок тон да обяснява как да паркираме, при положение, че бяхме точно в очертанията! И след това идва заплащането, което няма нищо общо с написаното на табелата! Дава се хартийка, не касова на стойност 8 лв, при положение, че е 3 лв на час, а казваме, че искаме час. Питам го защо трябва да платя 8 лв., ами може да стоите повече, беше отвора му! А дали не откачих….нееее! Просто със сигурност ме е запомнил… #БАЙГАНЬО #тъпнародслабадържава“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар