Златка Димитрова счупи тъпомера! Снима се от операционната маса преди поредната пластика (Нелепи кадри)

Златка Димитрова се излага в опитите си да привлече внимание към особата си

Златка Димитрова се снима секунди преди поредната пластика

Златка Димитрова счупи тъпомера! Очевидно моделката е недоволна от малкото внимание, което получава напоследък от феновете и се чуди какво да измисли, за да привлече вниманието им. И в напъните си роди „гениалната“ идея да пусне Live видео буквално секунди преди да й поставят упойка. Разбира се, за поредната пластична операция.

От видеото на плеймейтката става ясно, че е в клиниката на именития д-р Енчев, а причината да бъде там са новите импланти, които ще й поставят. Първоначално почитателите на брюнетката се изплашиха доста, когато я видяха на операционната маса, но тя успокои всички, като разкри, че няма нищо страшно, а просто е решила да подмени имплантите с нови.

Златка ДимитроваВ края на видеото д-р Енчев обяви, че операцията започва, а след около час отново ще има включване. Минути по-късно кадрите бяха изтрити от Фейсбук, видяха от 7dnisofia.bg. Очевидно заради многото негативни коментари, които събраха от възмутени потребители.

Които са втрещени от лошия вкус и пошлост на Златка да се прави на интересна като се снима точно преди операция. „Дори и да иска да му направи реклама на доктор Енчев, има и други начини. Не да се излага така нелепо. Още повече, че операцията й не е сериозно, а е просто поредната пластика“, категорични са феновете.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.