ВИП Брадър ИЗГОНИ Златка Димитрова!!

Златка Димитрова ще остане в историята с изцепките си за столиците, но за съжаление вече няма да прави смешно на зрителите

Златка Димитрова
ВИП Брадър ИЗГОНИ Златка Димитрова!!

Златка Димитрова хвърчи от Къщата на ВИП Брадър. Орезилената плеймейтка ще е първият участник, който ще излезе от шоуто и затова се погрижи не друг, а Големия Брат. Именно със снощната позорна мисия за столиците на Европа, продуцентите забиха нож в гърба на плеймейтката. С ясното съзнание, че Черната Златка ще се изложи, ВИП Брадър възложи мисията на нея, за да я изгони от Къщата, твърдят от HotArena.net.

Припомняме, че вчера цяла България бе потресена и шокирана от географските познания на Черната Златка. ВИП Брадър й възложи мисия в изповедалнята да познае столиците на държавите от Европа, а в замяна ще получат плажно парти вечерта. Златка Димитрова обаче отгатна единствено столицата на Испания и дори за Франция (Париж) и Англия (Лондон) й трябваха солидни жокери.

Така например в историята ще остане култовата й изцепка, че столицата на Великобритания е Англия, а на Сърбия – Белгия… или по-скоро Босна?!?

Още с представянето й във видео визитката стана ясно, че Черната Златка не блести с подобни познания. Тя не знаеше коя е столицата на ЕС, като само предположи две ДЪРЖАВИ – Германия или Франция. То пък се оказа Брюксел…

ВИП Брадър отлично знаеше, че Злати ще се изложи тотално с тази мисия и ще направи сеира на цяла България. Както и стана. Едно е сигурно – на първите елиминации Златка ще бъде първият изгонен съквартирант от Къщата.

1 коментар
  1. Петя Асенова казва

    Ще я заболи…….голямооо петно за майка и все пак..и за всички "даскалици"…..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.