Златка Димитрова се фука с 1300 кубика силикон (Вижте какъв бюст изпъчи само)

Златка Димитрова напомпа бюста си с 1300 кубика силикон, плеймейтката горда с деколте на чалгаджийка

Златка Димитрова се изфука с новите си придобивки веднага след като напусна клиниката на д-р Енчев. Още на изписването плеймейтката се щракна с известния пластичен хирург и показа внушителни женски прелести.

Бургаската секс бомба изненада феновете си когато за втори път легна под ножа да си тунингова бюста. Даже пусна клипче от операционната маса. С което възмути почитателите си. Те го сметнаха за проява на лош вкус. А някой го нарекоха дори извратена постъпка.

Докторът на звездите е премахнал старите импланти и ги е сменил с нови значително по-големи. С които Златка да се пъчи по бански. Като е известно моделката прекарва цяло лято  на плажа и затова си е направила спешен летен тунинг.

Според последните слухове Черната Златка и бащата на детето й били разделени. Говори се обаче, че от клиниката на д-р Енчев тя си тръгнала в невероятно настроение и завидно здраве, предават от електронното издание hotnews.bg.

Да я посрещне пристигнал Миро с малкия им син. Според хирургичния екип Злати и любимия й били много влюбени. Той поднесъл на половинката си букет от 25 красиви червени рози. Моделката за малко да се разреве от умиление и изненада. С което затворили устата на злобарите. Които разправят, че връзката им е изчерпана. Така разбиха на пух и прах всичките слухове и клюки за евентуалната им раздяла.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.