Златка Димитрова се съблича за Плейбой месеци след раждането (Редно ли е?)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова ще захвърли всички дрехи само няколко месеца след като роди

Златка Димитрова не се трогва, че вече е майка и пак ще се снима без дрехи

Златка Димитрова се съблича отново за Плейбой! Само няколко месеца след като роди, плеймейтката е приела предложението на списанието да участва във фотосесия по случай 15-годишния му юбилей. Естествено, снимките ще бъдат изцяло без дрехи и именно това предизвика вълна от възмущение у онлайн потребителите. Които не смятат, че майката не бебе на няколко месеца има място в еротично издание. Още повече, че преди няколко месеца Златка се окичи с титлата „Майка на годината“.

„Каква майка на годината, щом ще се показва чисто гола пред хората? Какво ще обясни един ден на сина си? Че се е разпищолила толкова скоро след раждането му“, недоумяват форумци.

Златка ДимитроваТя не е единствената, която ще се включи във фотосесията. Освен нея, в списъка с номинираните красавици са още Николета Лозанова, Златка Райкова, Елена Кучкова, както и Ася Капчикова.

Инициативата е подгрята и от грандиозното парти, на което ще се отпразнува 15-годишния юбилей на най-известното мъжко издание. Освен проекта „Playmate AllStars”, новият брой ще предложи и дебютна фотосесия на Джулиана Гани.

Скандалната българка ще направи премиера на новия си бюст. Любопитна подробност, е, че красавицата най-накрая рискува да си покаже отново бюста, след като го тунингова солидно и превърна обиколката си в най-голямата за родния шоубизнес, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар