Златка Димитрова се готви за сватба с Миро в Австрия (Вижте как се глези)

Гласувайте за статията

За щастливо предстоящо събитие загатна Златка Димитрова.

След като стана майка за първи път през октомври, щастието не напуска Златка Димитрова. Тя сбъдна своя дългогодишна мечта, а сега е на път да реализира още една. Най-сочната клюка в светските среди е, че красавицата и нейният Миро са в трескава подготовка за предстоящата си сватба.

Отдавна се говори за трудния развод на Мирослав и бившата му съпруга. Те се разделиха заради пламналата искра към Златка Димитрова. В края на миналата година стана ясно, че има ново раздвижване по бракоразводното дело и нищо чудно то вече да е финализирано. Ако не, това ще се случи в най-скоро време. А щом това стане факт, за Злати ще забият сватбени камбани.

В последните дни плеймейтката се хвали със снимки от Виена. Тя не е уточнила причината за посещението си, а от тук тръгнаха и много предположения. Най-упоритото от тях е, че Златка Димитрова е избрала австрийската столица, за да се подготви подобаващо за предстоящата сватбена церемония. Красавицата посети редица местни забележителности, но не е пропуснала и да обиколи лъскавите бутици.

Тя се щракна в зоогическата градина, в емблематично кафене в центъра, както и на много други места. Предпочете отново да запази компанията си в тайна, но най-вероятно с нея е самият Мирослав. Другите догадки предполагат тайна сватба и екскурзията до Виена като меден месец, пише hotnews.bg.

Също така се заговори, че плеймейтката може отново да е бременна. Това обаче е доста противоречиво предположение, в което няма и грам истина. Тя се възстанови доста бързо след първото раждане и вече демонстрира плосък корем и стегнати бедра.

Златка Димитрова забегна за Авастрия

Златка Димитрова в Австрия

Със сигурност обаче Златка Димитрова гледа с позитивизъм към близкото бъдеще, където я чакат все щастливи събития, свързани с любимите й мъже. А ние се надяваме, ако стане булка, да не пропусне да сподели този значим момент.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар