Златка Димитрова се вманиачи по пластичните операции (Какво коригира този път?)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова е поредната жертва на така популярната мания към пластичните корекции.

Въпреки че няма и 30 години, Златка Димитрова е един от най-редовните клиенти на своя близък приятел д-р Енчев. Тя се хвали при всяко посещение в неговата клиника, както и с резултатите от играта на скалпела и инжекциите. Самата красавица не крие, че има куп корекции, които смята на нормални, защото иска да се чувства красива.

Явно не си харесва много неща, защото все нещо ново измисля. Златка Димитрова цъфна в кабинета на пластичния хирург скоро след раждането на сина си Миро. След това сподели, че си е измислила „план за действие“, но ще трябва да изчака още малко, за да го стартира. Сега тя се похвали, че планът е финализиран.

Както точно включва, обаче, тя не пожела да сподели. Добре че поне д-р Енчев има здрав разум и медицинска преценка, та я е спрял да се юрне отново под ножа след секциото. Видимо по тялото на Златка Димитрова не е останала и следа от бременността. съдейки по манията й, това вероятно не се дължи само на усилените й тренировки.

Но причината за последното й посещение в естетичната клиника е свързана с тунинг в областта на лицето, споделят запознати. Злати винаги се е славела с доста остри черти, които леко бе позагубила по време на бременността. За да върне съвсем предишната си визия, тя се е подложила на супер модерен лифтинг, пише blitz.bg.

Златка Димитрова и д-р Енчев си станаха първи приятели

Златка Димитрова и д-р Енчев си станаха първи приятели

Освен това вероятно е коригирала и брадичката си. Сега тя е остра, както преди. Нищо чудно Златка Димитрова да е пипнала и силиконовия си бюст. След фотосесията си по бански тя бе зверски разкритикувана, че гърдите й са станали доста безформени и криви, Е, сега очаква да видим резултата от визитата при д-р Енчев.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар