Златка Димитрова пропищя от кофти силикон (Моделката пак ляга под ножа)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова по спешност при любимия си д-р Енчев.

Плеймейтката Златка Димитрова отдавна се слави като една от най-тунингованите родни красавици. Въпреки че засега поддържа някакъв усет за естетика и не стига до крайности в корекциите, техният брой е наистина внушителен. След като стана майка за първи път, Злати се подложи на серия от процедури, с които възвърна изваяното си тяло за отрицателно време.

Сега Златка Димитрова се фука с форми и релеф и не пропуска да благодари на д-р Енчев за постиженията. За съжаление, следващата операция, на която ще трябва да се подложи, не е по нейно желание! Оказва се, че силиконът в гърдите на плеймейтката се е деформирал и се налага спешно да бъде коригиран, за да върне лицеприятния си вид. Подобни малформации са често срещано явление при бременни силиконки и не минават без намесата на хирург.

Скоро след раждането, Злати засне фотосесия по бански. Още тогава се забеляза, че гърдите й са станали „разногледи“. Едната е поела надолу и явно всяка си има собствено мнение. А това никак не е симетрично и естетично. Сега красавицата развява форми почти ежедневно по родните плажове и комплексът относно калпавия силикон сериозно е проговорил.

Златка Димитрова не харесва единствено бюста си след раждането

Златка Димитрова не харесва единствено бюста си след раждането

Затова Златка Димитрова вече се е консултирала с д-р Енчев какво трябва да се направи по въпроса. Вероятно вече има и насрочен час за коригираща операция. Тя ще бъде N-та подред за плеймейтката, която видимо се е зарибила по пластичната хирургия. Тя започна да си инжектира ботокс преди да навърши 30 години и със сигурност е сред най-редовните пациентки на д-р Енчев, пише pik.bg.

Благодарности на любимия пластичен хирург

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар