Златка Димитрова проклела Баневи заради смъртта на пастрока си (Моделката празнува ареста на богаташите)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова проклела Баневи след като не успя да ги осъди

Проклятието на Черната Златка се стовари с пълна сила върху милионерите Баневи.

Плеймейтката не успя в съдебната битка срещу тях. Но се зарече, че ще воюва, докато не възтържествува справедливостта.

Олигарсите заграбиха наследството на бургазлийката. Вторият й баща се спомина от притеснение, след като милионерите Николай и Евгения Баневи сложиха ръка на земята му с площ от 34 декара на къмпинг „Каваците“.

Възрастният мъж не издържа на стреса и напрежението и в резултат от всичко това разви тежко заболяване.

След смъртта му, Златка Димитрова се зарече, че ще потърси възмездие. Тя многократно се оплаква и от адвокатите на богаташите, заявявайки че семейството й постоянно е тормозено от тях.

Златка Димитрова

Снимка: BLife

Но освен това, близките й трябваше да търпят и мутрите на олигарха, които нахлуха в къмпинга и го управляваха като негови собственици.

След последните събития покрай фамилията Баневи, всички потърпевши от техните безчинства най-после може да си отдъхнат, защото този път олигарсите едва ли ще се измъкнат невредими. Срещу тях има обвинения за пране на 1 милиард лв. Те са и първите българи, чиито имена изплува в офшорки в Панама. Двамата съпрузи притежават офшорки на Сейшелите и Бахамите. Те са собственици и на 100 фирми у нас, като повечето от тях са пред фалит.

Самата Евгения Банева призна за офшорките и заяви, че когато става въпрос за политици, това не е престъпление, пише Пик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар