Златка Димитрова призна: Аз нямам свекърва, тя няма да види внучето си!

Златка Димитрова призна: Аз нямам свекърва, тя няма да види внучето си!
4 (80%) 1 vote

Бременната Златка Димитрова най-сетне разкри истината за отношенията си с майката на любимия си Миро.

След като стана ясно, че Златка Димитрова чака дете след спонтанния си аборт, се появиха разнопосочни твърдения относно отношенията й с нейната свекърва. Първо се заговори, че майката на Миро е виновна за загубата на първото бебе, защото е проклела кандидат-снахата си никога да няма да деца, тъй като е развалила семейство. Този зловещ слух така и не получи категорично потвърждение, а скоро след него сее заговори, че двете жени са загърбили враждата си покрай втората бременност на красавицата и тя дори се кани да кръсти сина си на свекърва си.

Днес Златка Димитрова се престраши да каже цялата истина пред списание „LoveStyle“. А тя е, че никога не е имала намерение да кръщава детето си на майката на Миро и нещо повече – тя няма свекърва, за нея тази жена не съществува. Бъдещата майка е категорична, че бебето ще носи името на баща си, а сега тя разчита само на него, майка си и сестра си.

Относно майката на любимия си, Злати е категорична, че никога няма да даде прошка за тежките й думи. Според нея тя не може да се нарече човек, още повече пък майка с това свое отношение. Златка Димитрова не крие, че майката на Миро все още не се е примирила с връзката им, но смята, че това се дължи не на друго, а на фактът, че е злобна жена, която не иска да прозре истината. Именно заради това бъдещата баба няма и да види внучето си, заканва се плеймейтката, пише hotnews.bg.

Златка Димитрова сияе с бременно коремче

Златка Димитрова сияе с бременно коремче

В момента бременната красавица обаче няма време да се тормози с подобни мисли. Тя вече е в седмия месец, а синът й се очаква да проплаче през октомври след секцио. Златка Димитрова споделя, че се чувства много добре с изключение на леки неразположения, а относно пребиваването си на плажа е лаконична, че няма повод за притеснения, тъй като майчинският й инстинкт отдавна е проработил.

Бъдещата мама внимава със слънцето

Бъдещата мама внимава със слънцето

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар