Златка Димитрова празнува ЧРД на бебе Миро при свекървата (Какво избра на прощъпулника?)

Гласувайте за статията

Вчера синът на Златка Димитрова стана на една година.

„2016 година, 8:45ч. Днешната дата остава в историята ми като денят, в който видях как изглежда любовта. На днешната дата на този свят се появи нашия син Миро. Бъди ни здрав!“, написа вчера Златка Димитрова в социалните мрежи. Първият личен празник на наследника й ще бъде отбелязан както подобава – с цели две партита!

Едното се е провело вчера в родния град на таткото на рожденика Луковит. Така плеймейтката и свекърва й, с която до скоро бяха на нож, ще разнуват заедно в родния дом на Мирослав. Празникът вчера е бил по-скромен и в тесен семеен кръг. Въпреки това, бебе Миро е бил затрупан с подаръци. щастливата мама сподели, че купонът ще бъде полят с много домашно вино и ракия за здравето на рожденика.

Златка Димитрова засега пази за себе си съкровените мигове от първия рожден ден на сина си. Тя сподели няколко негови усмихнати кадъра. „Миро ще бъде облечен в костюмче на Мики Маус, а на тортата ще бъде изобразен същият анимационен герой. На тази вълна сме сега“, сподели също тя.

Синът на Златка Димитрова вече е на годинка

Синът на Златка Димитрова вече е на годинка

А в края на седмицата се готви за още едно празненство, този пък в столичния дом на младото семейсто. Там организацията е изцяло в ръцете на красавицата и не се и съмняваме, че всичко ще бъде под конец! Дни преди рождения ден на бебе Миро се е провел и неговия прощъпулник, пише pik.bg.

Малкият Миро е хванал лекарските слушалки, което много е зарадвало всички. „Много ще съм щастлива, ако наистина стане лекар. Дай Боже, да се случи, много ми харесва тази професия. Искрено се надявам най-вече да бъде добър и достоен човек“, сподели Златка Димитрова. Тя публикува и умилително видео с много кадри, заснети в последната една година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар