Златка Димитрова потвърди: Разделих се с Кирил! (Двамата скъсали преди повече от месец)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова потвърди, че отново е сама

„Разделих се с Кирил. Сама съм.“ Така Златка Димитрова потвърди слуховете, че е скъсала с гаджето си, фитнес гуруто Кирил Танев. От седмици в профила на Черната Златка няма никакви снимки с мачото, а последователите на силиконката се чудеха каква е причината за това. Двойката се е разделила преди повече от месец.

Златка не разкри какво е довело до краха на любовната й авантюра с Кирил. Според слуховете тя е залитнала по друг мачо, ала Златка е категорична, че няма друг мъж в живота й. И скоро няма й да има. „Доста дълго време ще бъда сама. В момента съм се фиксирала върху работата си, нови проекти и не на последно място сина ми Миро. Детето ми е приоритет номер едно“, казва Черната Златка. Танев не приема раздялата тежко.

Златка Димитрова

Снимка: Инстаграм

Според думите на мачото връзката му със Златка вече се е изхабила и най-правилното решение е двамата да продължат по пътя си. Златка и Танев бяха заедно почти две години. Тъмнокосата изкусителка бе много влюбена във фитнес треньора. И вярвала, че най-сетне е открила правилния мъж. Още повече че наследникът на Злати – малкият Миро, харесвал много половинката на майка си, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар