Златка Димитрова показа порасналия Миро: Това е моят принц! (Снимки)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова показа порасналия Миро

Златка Димитрова открия своя принц. И като истинска принцеса не пропусна да се похвали с него. Но това не е нито бившето й гадже, нито мъжът й Миро, с когото все пак се помириха, а наследникът им.

За това сподели самата миска, която пусна снимки от празничната фотосесия на сина си. Чаровницата не може да се нарадва на първородния си син и го глези непрекъснато.

Новата й фотосесия вече привлече вниманието на феновете, а Злати не крие, че той е най-голямата й радост и любов в живота. „Той е всичко, за което съм мечтала! Той е този, за когото всичко ще направя. Той е всичко, което имам! Благодаря Ти, Господи!”, пише развълнуваната майка под снимките в Инстаграм.

Златка дълго време мечтаеше да има дете и най-накрая сбъдна мечтата си преди около две години. Миската обаче изживя и огромна трагедия, когато година по-рано детето й почина, докато беше в шестия месец. Тогава бременната Златка бе решила да го кръсти на името на баща му, но за нещастие възникнаха усложнения, оказа се, че детето е имало увреждания и лекарите го изродиха мъртво. Миската преживя тежко загубата му и дълго време не вярваше, че ще успее да стане майка. Но двамата с любимия й Миро преживяха драмата и отново откриха щастието. „Мислех си, че това или ще ни направи по-силни, или ще ни раздели. Само ни сплоти още повече“, каза тогава Златка.

Златка Димитрова показа малкия пораснал Миро сн Инстаграм

Златка Димитрова показа малкия пораснал Миро сн Инстаграм

След раждането на Миро — младши двойката запази семейната идилия, но година по-късно се разделиха за няколко месеца. Причините така и не бяха изяснени, но е факт, че двойката отново е заедно, а семейството по-щастливо от всякога. А младата майка сияе с малкия си принц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар