Златка Димитрова показа мъжа до себе си (Фото)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова показа интересно фото

Златка Димитрова продължава да крие новата си любов, въпреки че твърди, че е по-влюбена от всякога. Тя не дава никакви подробности за гаджето си – като възраст, име и т.н. В телевизионно интервю плеймейтката разкри, че след като няколко пъти претърпя крах в отношенията си с мъжете, включително и с тези с бащата на детето й, е решила за пази пълна секретност. Пред Нова телевезия тогава Злати обясни, че най-сетне се чувства щастлива, а предишният й К. Тенев я задушавал.

златка димитрова

Снимки: инстаграм

Даде да се разбере обаче, че този път няма да бърза с оповестяването на подробности за гаджето. Тя все пак реши да покаже снимка на мъжа до нея след молба на феновете й. Изкусителката сподели снимка на нея и мъж. Ала човекът до Димитрова е скрил лицето си със шапка. С просто око обаче се вижда, че май става дума за дете и това със сигурност е синът на плеймейтката-Миро-младши. Формата на главата и малките уши издават, че под хапката се крие хлапе, майчински прегърнато от брюнетката.

Тя винаги е споделяла, че той си остава най-важният мъж в живота й и това няма как да се промени. И така отново не стана ясно кой е човекът, пленил сърцето на Черната Златка и има ли въобще такъв, пише hotnews.bg.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар