Златка Димитрова на червено след раздялата с Миро

Златка Димитрова на червено след раздялата с Миро
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова се раздели с подаръците на бившия си

Златка Димитрова се чуди как да се оправя без парите на бизнесмена

Златка Димитрова остана на червено след раздялата с Миро. Плеймейтката е закъсала сериозно за пари след като бизнесменът я заряза и реши да се върне при съпругата си. Съвсем естествено, Миро спрял издръжката на любовницата си и дори си взел всички подаръци, в това число и тузарския джип Ленд Роувър, с който тя обичаше да се фука.

Златка Димитрова закъса без Миро

Златка Димитрова закъса без Миро

Поради тази причина моделката се принуди да си купи доста по-евтиния БМВ Х5, за да може поне малко да се прави на гъзарка, както беше свикнала с парите на бизнесмена. Освен това Димитрова купила возилото си на старо, за да спести пари.

В светските среди упорито се говори, че плеймейтката е закъсала сериозно и едвам се справя с покриването на сметките си, пишат от Hotarena.net. Публична тайна е, че Златка от доста време не може да се похвали с кой знае какви ангажименти и разчиташе основно на любовника си да я издържа.

Затова не е чудно, че е съсипана след раздялата им. Пред най-близките си приятели тя не криела разочарованието си от Миро и от решението му да се върне при жена си. „Аз залагах живота си на него, а то ме заряза“, кахъряла се плеймейтката.

Според запознати Миро вече окончателно се е изнесъл от дома на любовницата си, за да се прибере при жена си. За ужас на Златка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар