Златка Димитрова за Миро: Даже не ми плаща парите за детето! (Вижте как изригна)

Златка Димитрова за Миро: Даже не ми плаща парите за детето! (Вижте как изригна)
3 (60%) 1 vote

Златка Димитрова иска дете от новия си Кирил Танев

В личния живот на Черната Златка понякога положението прилича като в зле режисиран латино сериал, защото тя ту е лудо влюбена, ту обратното.

И след като разведе бащата на сина си – Мирослав Недев, с когото имаха серия от раздели и събирания по време на буреносната си връзка, ето че плеймейтката вече е в горещите обятия на друг мачо.

Златка Димитрова и Миро

Снимка: Фейсбук

Новият мъж в живота на атлетичната брюнетка се казва Кирил Танев и работи като фитнес инструктор. И по всичко изглежда, че в момента двамата са толкова лудо влюбени един в друг, че не могат да се наситят на компанията си. Вече правят и доста сериозни планове за бъдещето.

Златка и Киирл са заедно от миналата година, когато и афишираха публично любовта си, въпреки че в самото начало правеха всичко възможно да бъдат максимално дискретни. Уви, не за дълго.

„Какво като е инструктор и няма милиони?! Той е добър човек, уважава ме! Преди имах връзка с уж богат човек, който даже не ми плаща дължимите пари за детето!“, бе реагирала гневно плеймейтката на подмятанията в социалната мрежа, че не се е взела с поредния богаташ, пише „Уикенд“.

Нещо повече – Злати вече е готова за второ дете и си го представя именно с Кирил Танев, с когото живеят на семейни начала в Бургас, където се и запознават, естествено – във фитнес залата, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар