Златка Димитрова кръщава бебето след Великден (Всичко за празника)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова вдига кръщене за чудо и приказ, младата майка бърза да посвети бебето си в християнската вяра

Златка Димитрова подготвя най-щастливото събитие в личен план. Моделката смята да кръсти малкия Миро в съботата след Великден. Детенцето й стана на 5 месеца и мама и тати са решили кръщенето да е на 22 април.

Плеймейтката и нейния възлюбен Мирослав са избрали посвещаването на наследника им в лоното на Християнската църква да е в Банкя. Където се намира домът им. Поканили за празника повече от сто човека. Ще съберат роднини и приятели за най-важния ден в живота на момченцето си.

Гостите в по-голямата си част ще бъдат от Луковит. От където е бащата на бебето и от там са и неговите роднини. Като повечето от тях потвърдили, че ще присъстват. Като най-важният гост на лъскавото тържество щяла да е свекървата на Златка.  С която най-сетне се помириха. Появата на малкия Миро сдобри двете жени, предават от електронното идание за светски новини hotarena.net.

Преди време майката на Мирослав-старши си позволи да обиди моделката. Като я обвини, че е развалила семейството на сина й. После пък Злати я упрекна, че й е направила магия. След като загуби първото си бебе.

Оказва се, че тежките думи, които двете си размениха вече са в миналото. Но Черната Златка бди като орлица над петмесечното си бебе. Храни момченцето си само с бебешки продукти от чужбина. Даже се снабдява с и с памперси от странство. От тукашните малкия се прищел, признава щастливата, но бдителна  майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар