Златка Димитрова: Когато загубих детето си, светът ми рухна!

Гласувайте за статията

Златка Димитрова и до днес не може да забрави болката, която е преживяла след загубата на детето си

За Златка Димитрова един от най-тежките моменти преди две години бе загубата на първородното й дете. Неочаквано усложнение със сърцето предизвика смъртта на бебето й, а миската преживя наистина трудно този момент. „Беше ми много тежко. Мислех, че това вече е най-големият ми кошмар. Страхувах се, че това, което се случи, или ще ни сплоти още повече с Миро, или ще ни раздели завинаги. В крайна сметка се случи онова, на което се надявах — направи ни по-единни от всякога“, разкрива миската.

Самата Златка Димитрова трудно понася факта, че с Миро не успяват да спасят детето си, но го приема философски. „Страх ме беше да забременея. Не ме разбирайте погрешно — не обвинявам никого, нито лекарите, нито себе си, нито някой друг — то просто се случи. Никой не е виновен за това“, споделя още миската, която живот и здраве, през октомври отново ще стане майка.

Докато страда по детето си, моделката си дава сметка и кой й е приятел, както и кой е с нея само заради популярността й. Дълго време тя се оттегля от светския живот и не желае да общува с външни хора, отсявайки онези, на които най-много им пука за нея. Що се отнася до болката от преживяното, тя разкрива, че я е заболяло от две неща. „Когато загубих детето ни, майката на Миро беше човекът, който ме нарани най-много. Преживях го. И още повече ме заболя, когато в един жълт вестник прочетох, че съм направила спонтанен аборт, защото съм си правила твърде много слънчеви бани“, разстроена е моделката.

Златка Димитрова проговори за бебето искрено и лично

Златка Димитрова проговори за бебето искрено и лично

Успява обаче да преживее и това. И днес е в щастливо очакване на предстоящото бебе. „С Миро приехме много спокойно новината. Щастливи сме естествено, но някак си по-тихо се радваме“, споделя още мис Плеймейт. И допълва, че сега се отнася с двойно внимание към състоянието си, тъй като вече веднъж е минала през това и се надява този път всичко да завърши благополучно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар