Златка Димитрова кипри Миро-младши с маркови дрешки (Вижте как го раздава грижовна мама – Снимки)

Златка Димитрова кипри Миро-младши с маркови дрешки (Вижте как го раздава грижовна мама – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Златка Димитрова се засрами, че изостави детето си заради новия си, плеймейтката показа, че наистина е грижовна майка

Златка Димитрова направи на пух и прах слуховете, че е зарязала Миро-младши да го гледа майка й. Плейметката побърза да напълни социалната мрежа със снимки на момченцето си и да покаже как го кипри само с маркови дрешки.

На които се вижда, че Черната Златка се грижи за сина си като отговорна мама. Глези малкия си принц и винаги намира време да се забавлява с него.

Миро-Младши Снимка: Фейсбук

С последния кадър, който моделката публикува в личния си профил във Фейсбук успя да умили цялата мрежа. На него виждаме майка и син облечени с еднакви дрехи, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.  Двамата греят с щастливи усмивки пред люлка за детски забавления.

Златка Димитрова и сина като две капки вода Снимки: Фейсбук

Момченцето е облечено с маркова тениска в червено-бели тонове. А майка му е досущ със същата. Не закъсняха и одобрителните коментари от последователите на Черната Златка. Те я поздравиха и засипаха с хвалебствия.

Миро-младши Снимки: Фейсбук

След като се разбра, че Златка е зарязала бащата на сина си и от известно време има нов любим някои от почитателите й я укориха, че е не полага достатъчно грижи за малкия Миро. Я тя върти любов с бургаски бизнесмен.

Тези слухове предизвикаха горещата плеймейтка категорично да покаже,  че детето, което роди с такова голямо очакване и желание винаги ще е на първо място в живота й. И никой мъж не може да го измести от голямото й майчино сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар