Златка Димитрова и Миро разделени от 2 месеца (Моделката окончателно се върна в Бургас)

Златка Димитрова окончателно се раздели с Миро, моделката от два месеца е соло и живее в Бургас

Златка Димитрова, по известна като Черната Златка и бащата на сина й окончателно сложиха край на връзката си.

От социалната мрежа може да се установи, че плеймейтката се е завърнала в Бургас и живее при майка си. В Инстаграм е пълно със снимки на нея и детето. Но няма нито една с бившия й. Любопитните фенове непрекъснато я питат какво се случва в личния й живот. Но тя е категорична, че няма да го коментира.

Запознати обаче издават, че Златка вече два месеца е соло. Живее при родителката си заедно с малкия Миро. Говори се, че този път раздялата на моделката с Мирослав е за винаги.

Снимки: Инстаграм

През миналата година бившите направиха опит да се съберат като заживяха под един покрив. И двамата преди това имаха връзки с други. В социалната мрежа дори се появиха снимки на плеймейтката с един от най-известните  бургаски плейбои Галин Гочев.

Те имаха кратка афера, след която се разделиха и Златка отново се събра с Миро. Тя и бизнесменът си дадоха втори шанс единствено заради сина си. Но нещата не потръгнаха и последва последна раздяла за двойката, предават от hotarena.net.

Хора, които познават моделката разказват, че в момента тя няма мъж до себе си. Сама се грижи за хлапето си.Отдала се е единствено на работата си и на фитнес занимания. Не ще и да чуе за мъж поне за сега.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.