Златка Димитрова и Миро разделени! (Моделката го заряза, бизнесът му бил пред фалит – Подробности)

Златка Димитрова и Миро разделени! (Моделката го заряза, бизнесът му бил пред фалит – Подробности)
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова и Миро са разделени от няколко месеца насам

Златка Димитрова се върна в Бургас при майка си заедно с бебето

Златка Димитрова и Миро са разделени! Уж стабилната двойка не е заедно от няколко месеца, а моделката се е върнала в Бургас при майка си. Като е взела със себе си и сина си Миро-младши. А причината за раздялата е повече от тривиална – бизнесът на Мирослав започнал да запада и съответно парите намалели. А Златка нямала никакво намерение да се ограничава в харчовете си.

Проблемите започнали миналото лято, когато се появили и първите проблеми с бизнеса на Миро.

Златка Димитрова и МироТой се занимава с търговия с лавандула, в чиято цена миналата година имаше огромен спад, тъй като производството й рязко се увеличи. Финансовите затруднения веднага се отразили върху отношенията в семейството. Миро вечно бил в лошо настроение, Златка пък недоволствала, защото за първи път от години й се наложило да ограничава разходите си и за това неудобство обвинявала своя благоверен. Постепенно атмосферата в дома им станала непоносима. Двамата постоянно се карали, вечно намирали повод да се гледат накриво, често с часове не си говорели.

Този кошмар продължил цели 6 месеца, твърдят свидетели на скандалите им. През това време двойката се опитвала да реши проблемите си, но въпреки това те все повече се задълбочавали. Накрая Златка не издържала, приготвила си багажа, взела си сина и отпрашила при майка си в Бургас. Това станало към средата на януари. Плеймейтката обявила, че предпочита да е самотна майка пред това да издържа и детето, и баща му със своите хонорари като модел.

По ирония на съдбата проблемите в семейството започват точно когато младата майка се похвали, че вече се е помирила и със свекърва си, и с бившата жена на Мирослав. През юни миналата година Черната Златка разказа в тв интервю, че е станала приятелка с предишната половинка на мъжа си. Двете се сближили постепенно. Първо разговаряли по телефона, после започнали да се срещат и накрая Златка дори се престрашила да й оставя детето, докато пазарува.

Златка и Миро вероятно скоро ще се съберат отново и ще направят опит за изгладят разногласията си, особено ако бизнесменът реши финансовите си проблеми, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Златка Димитрова и Миро разделени! (Моделката го заряза, бизнесът му бил пред фалит – Подробности)”

  1. ХА-ХА

    февр. 02. 2018

    ЧЕРНАТА ЗЛАТКА – НЕМОРАЛНАТА, ПРОСТОВАТА, НО С КУПЕНА ДИПЛОМА СЕЛСКА ПРОСТАКЕНА СИ МИСЛЕШЕ, ЧЕ „РАЯ“ Е БЕЗСКРАЕН, Е…. ПАРИТЕ СВЪРШИХА И РАЯ…. СЕ ОКАЗА АД ВСИЧКИ СЕЛЯНКИ ПРОСТОВАТИ И НЕГРАМОТНИ ПРОВИНЦИАЛИСТКИ СА БЕЗПАРДОННИ,, КОЛКОТО СА И НЕМОРАЛНИ, ЖАЛКИ СТЕ СЕЛЯНКИ, МИСЛИТЕ СИ, ЧЕ СТОЛИЦАТА Е КОШЧЕ ЗА БОКЛУЦИ КАТО ВАС И НАКРАЯ СИ ОТИВАТЕ ПО РОДНИТЕ МЕСТА, ЖАЛКО ЗА ДОБРИТЕ СЕМЕЙСТВА, КОИТО СЪСИПАХТЕ, НО ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО!

    Reply to this comment

Добавете коментар