Златка Димитрова изплака: Нямам сили вече! (Вижте как изнемогва покрай бебето)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова трудно смогва да бъде майка-героиня, за каквато се смяташе.

Преди няколко месеца се сбъдна съкровената мечта на Златка Димитрова да дари живот. След раждането на бебе Миро животът й коренно се промени. Ако преди се прибираше от светски събития и купони по изгрев слънце, сега по същото това време започва поредния й натоварен ден. Плеймейтката има навика да споделя своите радости и неволи в социалните мрежи и този път не направи изключение.

Златка Димитрова проплака, че почти не спи. Това е напълно нормално, когато в дома ти има бебе на няколко месеца. Красавицата става на няколко часа да го кърми. А когато бебе Миро се наспи рано сутринта, на мама вече й се затварят очите след цяла нощ будуване. Но няма време за почивка! През нощта Злати не се ползва от услугите на детегледачката, която я отменя за няколко часа през деня.

През това време Златка Димитрова домакинства и се занимава със своите светски и професионални ангажименти. Разбира се, успява да си открадне и някой и друг час за разкрасителни процедури. А вечер се прибира отново уморена и недоспала, но подготвена за поредната безсънна нощ. Младата майка сподели на своите последователи, че нейното малко прегрешение и успокоение е чаша червено вино след като бебе Миро заспи, пише hotarena.net.

Златка Димитрова изнемогва

Злати изнемогва

А това ни навежда на мисълта, че красавицата вероятно не кърми. Но това не е толкова изненадващо предвид факта, че има силикон в гърдите. А описаните по-горе неволи са доста добре познати на всяка една майка. Златка Димитрова явно е подценила така мечтаното щастие и сега й е трудно да балансира между всички ангажименти. Но тя е мъжко момиче, вярваме, че ще се справи прекрасно с всичко, както успя да върне формата си на бърза ръка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар