Златка Димитрова изплака: Болна съм, не можах да кърмя (Вижте тежката й изповед)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова затвори устите на недоброжелателите с неочаквано разкритие.

Наскоро Златка Димитрова даде първото си съвместно интервю със своя Миро. В него тя разкри, че не кърми сина си, защото е много ангажиращо, а тя има достатъчно други професионални задължения. Разбира се, след това признание, красавицата бе жестоко атакувана, че е абдикирала от майчинските си задължения.

Истината, обаче, се оказва доста по-различна. След всички драми около първата си бременност и спонтанния аборт, Златка Димитрова се бе заканила да не споделя подробности за здравословното си състояние. А то, оказва се, не е било никак цветущо и по време на втората бременност. В организма на Злати имало заспал вирус, който се е активирал по време на бременността.

По време на рутинни изследвания лекарите установили заразата и заявили на красавицата, че не може да кърми бебето си, за да избегне възможността да му я предаде. Това споделят близки до Златка Димитрова. Те разкриват и че щом научила тази новина, тя плакала няколко дни. Не искала обаче да разкрива тежката истина пред медиите, за да не я използват като повод за спекулации.

Така плеймейтката предпочела да бъде смятана за суетна и безотговорна майка пред това да изплаче мъката си. Затова и се оправда с натоварен график, подчертавайки, че дали ще кърми или не си е нейна работа. А близките на Златка Димитрова са категорични, че тя е отговорна и изцяло отдадена майка и не заслужава цялата тази помия, която се изсипа върху нея, пише hotarena.net.

Златка Димитрова крие тежка тайна

Красавицата повече от всичко е искала да захрани бебето си с кърма. Но не е искала по какъвто и да е начин да застраши здравето на малкия Миро. Затова и изпълнила изрично лекарските заръка. Така Златка Димитрова преглътна всички безпочвени обиди, а истината остави дълбоко в себе си, защото знае, че няма да срещне разбиране.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар