Златка Димитрова заби богат пловдивски ерген (Вижте с кого смени Кирил Танев – Снимки)

Гласувайте за статията

Черната Златка смени фитнес инструктора с богат бизнесмен, който върти мащабен бизнес

Златка Димитрова не страда дълго след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев. Атлетичната бургазлийка  излекува любовни рани. Тя се бе отдала изцяло на бившия си любовник, но не можа да създаде здрава връзка с него.

Разочарованата от мъжете плеймейтка обаче успя да намери утеха в обятията на млад пловдивски бизнесмен, който се казва Васил Боснешки.Преди месец Злати намекна, че единствено мисълта за едни горещи мъжки обятия я кара да се усмихва.

Новия на Чернта Златка Васил Боснешки
Снимка: Инстаграм

Апетитната брюнетка бе решила да пази в тайна самоличността на новия си любовник. Само, че както често  се случва бързо разкриха кой е новата й тръпка. За разлика от Кирил Танев 30 годишния Васил не става и неляга с мисълта само за бицепси и трицепси, а ръководи голяма логистична компания, занимаваща се с морски, сухопътен и въздушен транспорт.

Влюбените заедно на рожден ден
Снимка: Инстаграм

Говори се, че плеймейтката и Боснешки се познават отдавна, но чак сега пламнала между тях искрата на любовта. От профила на бизнесмена в Инстаграм и от този на Черната Златка става ясно, че и двамата са публикували снимки от борда на яхта, край остров Миконос, макар да не са се показали, че са заедно.

Снимки: Инстаграм

По последни слухове в момента новата двойка се наслаждава на красотата на родното Черноморие, а феновете пожелават на Злати новата й половинка д я слуша много повече от предишния й любовник, предават от „Светските новини“ на телевизия ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар