Златка Димитрова ексклузивно за бременността си: Бебето вече ме рита! (Вижте какво още каза)

Златка Димитрова ексклузивно за бременността си: Бебето вече ме рита! (Вижте какво още каза)
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова най-накрая потвърди, че е бременна

Златка Димитрова няма търпение да роди

Златка Димитрова най-накрая проговори за бременността си. Плеймейтката е бременна отново, след като загуби трагично първото си дете в осмия месец. Тогава й се наложи да направи принудителен аборт, след като стана ясно, че плодът няма сърдечен ритъм.

Златка Димитрова по време на първата си бременност

Златка Димитрова по време на първата си бременност

Заради преживяната трагедия тя дълго време не смееше да забременее отново, а когато това все пак се случи, умишлено пазеше щастливата вест в тайна колкото се може по-дълго. В последните месеци обаче все по-наедряващото й коремче я издаде и тя за първи път коментира публично бременността си.

Плеймейтката не крие, че е на седмото небе от щастие и двамата с половинката й Миро вече нямат търпение да гушнат бебчето си. Пред България Днес тя сподели, че бебето вече я рита, особено след като си е хапнала.

От суеверие брюнетката предпочита да не разкрива кога е точната дата на термина й, издава само, че щастливото събитие ще се случи през септември или октомври.

Тя и Миро пазят в тайна пола на детето, а съвсем скоро ще заминат за морето, където Димитрова да си почива и да се наслаждава на бременността си. Тя сподели, че е в ход и делото по развода на половинката й със законната му съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар