Златка Димитрова бременна с второ? (Моделката крие коремче с широки дрехи – Фото)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова бременна с второ дете, съмняват се феновете

Златка Димитрова се е превърнала в истински боди билдър. Откакто започна връзката й с фитнес инструктора Кирил Танев, Злати не излиза от фитнеса. Тя вае мускулесто тяло, бицепси и плоско коремче. Ама не съвсем!

Факт е, че на повечето й снимки в социалната мрежа плеймейтката демонстрира съвършена форма и гладко коремче. Но на случайните фотоси Злати изглежда доста по-различно. Моделката видимо има подут корем, а фенове веднага заподозряха, че е бременна. „Злати, второ ли очакваш?!“, „Малкият Миро май ще става батко“, „Бременна ли си“, гласят коментарите под една от снимките й. Според запознати моделката не чака бебе, а просто има проблем.

Златка Димитрова бременна

Снимка: Instagram

„След раждането на малкия Миро, коремчето на Злати така и не може да се прибере. Влияние оказа предишната бременност, когато загуби бебето в 7-ия месец“, разказват нейни близки. Оттогава Черната Златка тренирала в залата неуморно, но така и не успяла да прибере корема, пише hotnews.bg. Oпитахме да намери издайническата снимка, но тя вече не съществува в профирите на бившата брадърка. Има обаче и други снимки, на които коремчето й ясно личи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар