ЗАЩО Златка ЗАРЯЗА богатото си гадже

Гласувайте за статията

Плеймейтката разкарала богатия си любовник, изневерил й

Златка Димитрова разкарала гадже заради изневяра. Плеймейтката сподели пред Любен Дилов–син, че навремето е имала бурна връзка с богат грък, който обаче напуснала, тъй като го хванала да й кръшка с друг мъж.

Златка се изповяда пред Дилов-син

Златка се изповяда пред Дилов-син

Моделката, която в момента има връзка с женен мъж, призна, че не прощава да й слагат рога. „Аз не просто чух някакви слухове, а го видях със собствените си очи. Беше отвратително“, спомня си плеймейтката, пише „Блясък“.

Въпреки, че била изключително наранена Злати не се разделила веднага с него. Моделката скъсала, след като за втори път го хванала да й слага рога. Въпреки че богатия бизнесмен дошъл чак в България да й се моли Злати останала категорична. И не му простила за това, че я е наранил по този начин никога.

В последно време Димитрова започна да преосмисля и актуалната си връзка. И заяви, че не е честно да бъде любовница на женен мъж. В изповедалнята на Биг Брадър моделката изплака най-голямата си болка–че дели мъжа, когото обича с друга. Ситуацията обаче не й се нрави и Злати сериозно обмисля да преустанови отношенията им. „Не знам дали ме чака. Може би утре ще разбера“, споделя моделката. И допълва, че каквото и да се случи оттук нататък смята да проведе сериозен разговор за взаимоотношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар