РЕЗИЛ! Жена наби Азис

Гласувайте за статията

Фолк певецът стана жертва на Златка Райкова

Плеймейтката Златка Райкова пак участва в екшън на Слънчев бряг. Сексапилната блондинка обаче този път не мери сили с жена, а мина на мъже и по-конкретно на Азис.

Резил! Златка Райкова преби Азис

Резил! Златка Райкова преби Азис

Шокиращата разправия се разиграла в заведение в Слънчев бряг. Райкова била на почивка заедно с гаджето си Камен Куката, когато певецът им се подиграл. Изпълнителят бил на участие в клуба, когато се приближил до масата на боса с думите „Кажи бе, селянин!“. Вбесена плеймейтката скочила на бой, за да защитава гаджето си от обидите. Преди охраната на Куката да успее да се намеси моделката вече дърпала екстеншъните на певеца. Който не могъл нищо да направи, освен да вие от болка.

Плеймейтката оскубала Азис, обидил гаджето й

Плеймейтката оскубала Азис, обидил гаджето й

От здравите ръце на Златка го отървала колежката му Софи Маринова, която също била там, коментират от hotnews.bg. Втрещената изпълнителка останала изумена от махленския скандал, който си спретнали моделката и певеца. Из социалните мрежи обаче форумци аплодират постъпката на плеймейтката. Която макар и ужасно брутална, бе напълно оправдана за това, че е ступала певеца. „Малко му е било“, „Още е трябвало да го поступа“, „Евала“, „Браво Злати“.

Като се има предвид скандалджийския характер на Златка и факта, че лесно се пали, цяло чудо е, че Азис се е отървал само с оскубани екстеншъни. Все пак бихме посъветвали плеймейтката друг път да търси по-мирно разрешение на проблемите. Особено ако не иска и тя да се озове с някой и друг белег по лицето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “РЕЗИЛ! Жена наби Азис”

  1. Kristina Rainewa

    авг. 31. 2012

    taq e bahti dolnata kurwa I ku4ka selska.

    Reply to this comment

Добавете коментар