ЗАВИСТ! Златка по бански обра овациите в Къщата (ВИДЕО)

Съквартирантките позеленяха от яд при вида на разголената плейметка

 

Черната Златка най-после хвърли анцузите, с които се влачи в Къщата и показа с какво спечели титлата си на плейметка. Жените буквално позеленяха от завист, а Мариана място не може да си намери заради Златкината красота, отбелязва Pravda.

Златка се показа в цялата си прелест
Златка се показа в цялата си прелест

Силиконката сигурно умишлено избра тази стратегия от ранни зори да лъсне по бански, защото явно това е единствения начин да отговори на злостните коментари на Поповя, която я определи като „парцал” и „миндил”.

Мъжете се опияниха от красотата й
Мъжете се опияниха от красотата й

Съскането обаче почти не трогна бившата половинка на Багата, а разголването й днес окончателно накара колежките й да си глътнат граматиката. Сред мъжете гледката предизвика истински фурор. Стегнатите и омагьосващи прелести на брюнетката станаха причина за овации, подсвирквания и бурни възгласи.

Закачките забавляваха Златка, а тя преспокойно се опитваше да прави няколко дължини в мини-басейна. Напоследък тя става все по-дръзка в провокациите си и често ни допуска до интимното си пространство, както само тя си знае…Време беше! След като отвори душата си пред цяла България, ред е да покаже пикантни подробности от телесата си.

Златка се кани да скочи в басейна
Златка се кани да скочи в басейна

1 коментар
  1. JO JO казва

    http://run.bg/2b2000 – Масажна възглавничка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.