Майката на Златка: Задачата й беше трудна!

Майката на Златка: Задачата й беше трудна!
5 (100%) 1 vote

Маргарита Червенкова бере срам заради тъпотията на щерка си

 

С липсата си на познания за столиците Златка унизи собствената си майка, която е преподавател по география. Маргарита Червенкова сега обира срама на известната си щерка, докато тя е във „ВИП Брадър” и се надява да стигне поне до финала.

Маргарита Червенкова

Маргарита Червенкова

Мнозина непрекъснато опитват да се доберат до родителката, за да й търсят сметка за Златкината излагация. Учителката е потресена и в шок от цялото това внимание, но върло брани детето си. Според нея продуцентите на шоуто нарочно скалъпили историята с плейметката, за да я злепоставят.

Просто задачата е била трудна за Златето...

Просто задачата е била трудна за Златето…

Задачата била изключително трудна и гафовете, които направи едрогърдата бомба не се дължали на незнание, твърди още Маргарита. По думите й „всеки може да допусне грешка, включително и тя самата”, въпреки, че е спец по предмета, който куца на наследничката й, пише „България Днес”.

Даскалката е възмутена, че все на Злати се давали „най-сложните задачи, а на Бони – по-артистични мисии”. Като цяло обаче тя била абсолютно против влизането на звездата в риалито, но Черната Златка не я послушала. „Явно заради парите е готова да стане за резил пред цяла България, но на всяка цена да се пробва за наградата или поне да си вдигне рейтинга”, коментират масово в мрежата.

Е, какво пък, в крайна сметка силиконката поне е старателна в миенето на чинии и готвенето за останалите съквартиранти…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Майката на Златка: Задачата й беше трудна!”

  1. Michael

    апр. 19. 2014

    I will be putting this dalnzizg insight to good use in no time.

    Reply to this comment

Добавете коментар