Златка проговори за скандала с Багата и Орлин

Гласувайте за статията

Плеймейтката отрече да е скарала съквартирантите

Златка Димитрова пак се нацупи. Моделката, която през ден е лошо настроение се сърди заради критиките по свой адрес. В публично пространство се чуха доста силни упреци към нея, заради нелицеприятните разкрития, които направи по адрес на Багата и Орлин. Заради изказванията й след излизането си от „ВИП Брадър“ сега двамата били скарани и не си говорят, гласи светската клюка. Тогава моделката заяви, че ситуацията между двамата е била доста напечена в Къщата, по време на пиянската вечер на Багата, но всички си замълчали от страх да не се сблъскат отблизо с гнева на ММА боеца.

Златка отрече да е скарала Орлин и Багата

Златка отрече да е скарала Орлин и Багата

Злати многократно разказа историята пред медиите, докато останалите съквартиранти категорично отричаха да са имали проблеми след пиянските изпълнения на Багата. След разкритията на моделката обаче се чу, че Орлин Павлов и Багата са развалили приятелските си отношения.

Плеймейтката обаче се ядоса, заради критите по свой адрес и заяви, че това са пълни измислици. На страницата си в социалната мрежа тя пусна ироничен коментар по този повод.

Плеймейтката коментира упреците срещу себе си повече от лаконично:„Всичко се видя от хората!“. Златка допълни също така, че не е злословила срещу Багата и Орлин, а е разкрила истината след напускането си от Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар