СМЯХ! Златка се целува с…Багата (Виж кога)

Гласувайте за статията

Плеймейтката пак хлътна до уши по бившето си гадже

Златка Димитрова съвсем хлътна по Багата. Плеймейтката дотолкова се увлече по ММА боеца, че вече дори го сънува. В откровен разговор с Орлин и Юлиан Кръстев, Златка си призна, че е целувала Багата… насън.

Златка вече сънува Багата

Златка вече сънува Багата

В последно време плеймейтката все повече се увлича по бившата си любов, който съвсем не й е безразличен. За никого не е тайна, че спортистът съвсем не е толкова запленен от тъмнокосата красавица и въобще не я отразява, за разлика от певицата Аксиния.

Блондинката трайно приковава вниманието на спортиста и може и да успее да го спечели. Докато Златка само може да си мечтае и да бъде в сънищата си отново с него. „Той се наведе над мен и ме целуна“, разказва възторжено на съквартирантите си плеймейтката. Очевидно Багата далеч не е затворена страница в живота й, както тя самата твърдеше преди време. „Не можех да повярвам, че това отново се случва“, признава с въодушевление Злати. Но едва ли ММА боеца ще бъде особено щастлив от сънищата на бившата си.

Междувременно плеймейтката призна, че има и друг проблем – настоящето си гадже. Жененият мъж, с когото излиза очевидно няма намерение да остави жена си заради нея. А моделката сподели, че й се налага да взима хапчета заради него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “СМЯХ! Златка се целува с…Багата (Виж кога)”

  1. Petq Omarska

    сеп. 30. 2012

    ami sega.

    Reply to this comment

Добавете коментар